Kategorije proizvoda Brendovi Proizvodi prema namjeni
PROIZVODI / BRENDOVI / AIK

AIK

Proizvođač komponenti i sustava za zaštitu od požara

S više od 100 godina iskustva u razvoju i proizvodnji komponenata te sustava za preventivnu zaštitu od požara, AIK Flammadur Brandschutz GmbH je dokazano pouzdan partner čiji raznovrstan portfelj i inovativna rješenja za pojedinačne izazove jamče optimalnu zaštitu od požara.

---AIK je proizvođač pasivnih komponenti i sustava za zaštitu od požara, plina, dima, tekućina, Visokog napona i radioaktivnog zračenja.

AIK se obvezao na visoku kvalitetu u pasivnoj zaštiti od požara, procesima certificiranima normom ISO 9001: 2008., koja uključuje korisničku uslugu, dugoročnu održivost i ciljani poslovni pristup.

Orijentacija na potrebe klijenta podrazumijeva razvoj proizvoda prema zahtjevima klijenata, uzimajući u obzir proizvodne specifikacije kupaca s posebnim oblicima isporuke robe.

Zalaganje za dugoročnu učinkovitost, izrađivanje proizvoda u skladu s najnovijim istraživanjima zaštite na radu te stavljanje naglaska na zaštitu okoliša u proizvodnji, proizvodnji i obradi, rezultiralo je članstvom u odborima i radnim skupinama za sigurnosne standarde koji definiraju i razvijaju tehničke norme i standarde.

Usmjerenost na cilj i gospodarski uspjeh tvrtke osiguravaju se stalnim poboljšavanjem tržišnih udjela i profitabilnosti te unapređenjem procesa i proizvoda od strane rukovodstva i osoblja.

Za tvrtku AIK je kvaliteta sveobuhvatna i trajna, nezamjenjiv dio povijesti, ali i okosnica u budućnosti.

Više o proizvodima pogledajte na njihovoj web stranici.

KATEGORIJE PROIZVODA