Kategorije proizvoda Brendovi Proizvodi prema namjeni
PROIZVOD PREMA NAMJENI / OPREMA ZA PROTUPOžARNA VRATA / OBJECTA 3D PANTI
OPREMA ZA PROTUPOžARNA VRATA
Pokaži izbornik
OBJECTA 3D Panti

Dosljedna tehnologija sustava ključna je značajka dizajna našeg asortimana proizvoda iz serije panta za vrata težeg tipa OBJECTA. Zbog korištenja vijaka za pričvršćivanje i posebnog ležaja osovine panta, pojedinačne sastavnice panta mogu se  po potrebi zamijeniti.
Ne samo da se elementi krila vrata s rubnim utorom ili elementi ravnih vrata mogu zamijeniti već se i elementi okvira za drvene i čelične okvire vrata također mogu zamijeniti  na licu mjesta nakon što su vrata već ugrađena.

Nadalje,  vijci za pričvršćivanje također jamče protuprovalnu zaštitu jer se osovina panta ne može ukloniti nakon što se vrata zatvore što predstavlja dodatnu prednost za sve proizvode iz čitavog asortimana proizvoda iz serije panta za vrata težeg tipa te se proizvodima jamči kvaliteta koja nadilazi primjenjivu normu.
Asortiman proizvoda u našoj ponudi u potpunosti udovoljava različitim zahtjevima dizajna interijera u pogledu geometrije i težine vrata, sigurnosnih aspekata i sustava pričvršćivanja. U našoj ponudi nudimo pante dužine u rasponu od 100 do 160 mm. Također su dostupne i panti dužine od 160 mm za pojačane konstrukcije s ekstremnim opterećenjima do 350 kg po paru. Za one koji preferiraju elegantan izgled nudimo model s promjerom valjka od samo 15 do 18 mm.

Ono što posebno želimo istaknuti jest da bez obzira koji model izaberete možete biti sigurni kako je prilagođen svakom opterećenju. Debljina materijala ista je za pante izrađene od čelika kao i za one izrađene od nehrđajućeg čelika što znači da nema potrebe za prilagodbom izreza. Za dodatnu stabilnost, panti iz serije vrata težeg tipa mogu se isporučiti i sa sigurnosnim klinovima ili s okretnim zglobom.

Za više informacija pogledajte katalog.

DOWNLOAD
OBJECTA 3D Panti-1 OBJECTA 3D Panti-2