Kategorije proizvoda Brendovi Proizvodi prema namjeni
VRSTE PROIZVODA / SIMON / POGONSKA TEHNOLOGIJA / SICO TEHNOLOGIJA
SIMON
SICO tehnologija

SICO tehnologija za inteligentnu međusobnu povezanost

Smart Buildings - ovaj izraz označava umreženu, daljinski upravljanu i automatiziranu tehnologiju zgrada. Cilj je optimizirano upravljanje energijom na temelju podataka u stvarnom vremenu, npr. kroz senzorski kontrolirane procese grijanja i ventilacije. Uz to, elektronika za nadzor, upravljanje i regulaciju koja se koristi za kontroliranu prirodnu ventilaciju može se proširiti komponentama certificiranim za ventilaciju dima i topline.

Tehnologija SICO BUS omogućuje novu razinu komunikacije u aktuatoru i upravljačkoj tehnologiji. Sustav SICO BUS omogućuje umrežavanje različitih komponenata objekta međusobno, sve do sustava upravljanja zgradom. SHEV i sustavi za kontrolu ventilacije komuniciraju izravno s aktuatorima za svakodnevnu upotrebu. U slučaju nužde tehnologija prebacivanja stupova i dalje će imati najveći prioritet.

Za pametne zgrade i pametne domove, SIMON PROtec nudi inteligentnu upravljačku i regulacijsku elektroniku i umrežljivu, BUS-upravljanu tehnologiju aktuatora za automatsko otvaranje i zatvaranje prozora i vrata. Protupožarne i dimne zavjese također se mogu integrirati u sustav upravljanja zgradom, stvarajući protupožarne dijelove i zone bez dima unutar zgrade u slučaju nužde.

SICO tehnologija-1 SICO tehnologija-2