NOVOSTI / SIGURNOST U APARTMANIMA I HOTELIMA

Sigurnost u apartmanima i hotelima

SecuENTRY za apartmane i hotele

SecuEntry je inovativni elektronički sustav zatvaranja koji je idealan za apartmane i hotele. Gosti dobivaju individualno generiranu gostinjsku šifru koja im omogućuje jednostavno i sigurno otvaranje vrata sobe i zajedničkih prostorija za vrijeme trajanja njihove rezervacije. Sustav je lagan za korištenje i ne zahtijeva nikakve ključeve ili kartice.

Vlasnik apartmana ili recepcija hotela može generirati gostinjske šifre pomoću secuENTRY softvera, što olakšava administriranje pristupa i jamči sigurnost. Sustav također omogućava vlasnicima ili osoblju hotela da prate i analiziraju pristup gostiju te da prema potrebi ograniče pristup određenim područjima. SecuEntry sustav je fleksibilan i može se prilagoditi različitim potrebama poslovanja.

Siguran, jednostavan za korištenje i prilagodljiv, SecuEntry je izvrsno rješenje za apartmane i hotele. Bez brige oko ključeva i kartica, gosti mogu uživati ​​u svojem boravku, a vlasnici ili osoblje hotela mogu biti sigurni da su njihovi gosti sigurni i zaštićeni.

Sefovi za apartmane i hotele

Point-Safe sefovi su pouzdani i sigurni sefovi namijenjeni za apartmane i hotele. Ovi sefovi su dostupni u tri različita načina otvaranja - putem ključa, zaštitnog koda i kombinacije zaštitnog koda i otiska prsta.

Svi Point-Safe sefovi su dizajnirani s fokusom na sigurnost i jednostavnost korištenja. Sefovi s ključem idealni su za manje hotele i apartmane koji ne zahtijevaju često korištenje sefa, dok sefovi s zaštitnim kodom i kombinacijom zaštitnog koda i otiska prsta savršeni su za hotele i apartmane koji žele veću razinu sigurnosti.

Uz to, Point-Safe sefovi su dostupni u različitim veličinama i modelima, tako da se mogu prilagoditi potrebama i zahtjevima svakog hotela ili apartmana.

Bilo da se radi o vrijednim predmetima gostiju ili važnim dokumentima hotela, Point-Safe sefovi su pouzdana i sigurna opcija za pohranu dragocjenosti.

Pogledajte cjelokupni asortiman sigurnosti za apartmane i hotele

DOWNLOAD
URED, VELEPRODAJA, SHOWROOM
Ljudevita Gaja 62A
HR-10430 Samobor
Croatia
MALOPRODAJA
Ljudevita Gaja 62A
HR-10430 Samobor
Croatia
TELEFON
+385 (0)1 / 5806 341
FAX
+385 (0)1 / 5806 342
E-MAIL
WILKA
Erich Dieckmann GmbH
SCHWARTE
ATHMER
BaSys
DICTATOR
GfA-Dichtungen
SUPERKLJUČ
Beyer & Müller
Burg Wächter