O nama

Super Ključ pruža visokokvalitetna rješenja za sigurnost vrata s fokusom na izradu sofisticiranih master-key sistema te na proizvodnju i veleprodaju brava, cilindara i okova. Tvrtka Super Ključ d.o.o. osnovana je 2012. godine. 

Naš cilj je osigurati kvalitetnu opremu za vrata, prateći i kreirajući trendove, postavljajući nove standarde i uvodeći proizvode koji su mjerilo izvrsnosti u industriji proizvodnje brava i cilindara za vrata. Kontinuiranim inovacijama gradimo budućnost u kojoj je svaki prostor optimalno osiguran, svaki ulaz učinkovito kontroliran i gdje se svaki ključ okreće prema sigurnosti i dugotrajnoj kvaliteti.

Tri segmenta potvrđuju našu specijalnost:

 • Master-key sustavi: Kao vodeći pružatelji usluga, nudimo sveobuhvatno savjetovanje, izradu (putem našeg vlastitog licenciranog pogona) i instalaciju.
 • Oprema za vrata: Posebno smo posvećeni opremanju ALU i čeličnih vrata, pridržavajući se najviših standarda kvalitete i sigurnosti.
 • Pasivna požarna zaštita: Uključujući inovativna motorizirana rješenja za Panic vrata, štitimo prostore od nepredviđenih događaja.

Naše partnerstvo s vodećim Njemačkim tvrtkama u području opreme za vrata, posebno u segmentima ALU i čelične stolarije, omogućava nam stvaranje rješenja koja su temelj dugoročne sigurnosti i efikasnosti.

Danas uživamo povjerenje partnera i kupaca u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini te Srbiji, utirući put prema regionalnom liderstvu u svom sektoru.

 


 

ISO 9001 certifikat za Super Ključ d.o.o.

Super Ključ d.o.o.,  proizvođač i veletrgovac bravama i okovima, od travnja 2024. je nositelj ISO 9001 certifikata.
Ovaj certifikat potvrđuje visoke standarde u proizvodnji i veleprodaji, naglašavajući tvrtkino usmjerenje na kvalitetu i kontinuirano poboljšanje. Ova prestižna certifikacija također jača povjerenje kod postojećih i potencijalnih poslovnih partnera, potičući daljnji razvoj i rast tvrtke.


ISO 9001 certifikat

 


 

Politika Kvalitete

 

Glavna djelatnost tvrtke SUPER KLJUČ d.o.o. je proizvodnja i veleprodaja brava i okova.

S našim kupcima koje smatramo partnerima želimo osigurati odnos uzajamne koristi u kojem ćemo nastojati ispuniti sve njihove zahtjeve, potrebe i očekivanja.

Na osnovu vlastitih znanja i iskustava te iskustava najboljih uzora trajno ćemo poboljšavati kvalitetu i funkcionalnost naših proizvoda i usluga.

Usmjerenost na potrebe tržišta i kupaca kao i zadovoljstvo kupaca ostvarenom suradnjom su najvažnije vrijednosti prema kojima mjerimo i određujemo našu ukupnu uspješnost.

Da bismo postigli, održavali i osnaživali te vrijednosti trajno se obavezujemo:

 • Kvalitetom i prepoznatljivošću činiti iskorake za zadržavanje postojećih i osvajanje novih kupaca
 • Težiti postizanju i održavanju visoke razine zadovoljstva kupaca
 • Njegovati i razvijati partnerske odnose s kupcima i drugim zainteresiranim stranama
 • Poslovanje temeljiti na etičnosti i transparentnosti
 • Trajno usklađivati djelovanje s primjenjivom zakonskom i stručnom regulativom
 • Sagledavati, analizirati i upravljati poslovnim rizicima i nastojati u njima prepoznati prilike za nove iskorake
 • Isporučiti proizvode i usluge u cijelosti sukladne ugovorenim uvjetima
 • Stručno se usavršavati u svrhu praćenja novih dostignuća
 • Primjenjivati i poboljšavati djelotvornost sustava upravljanja kvalitetom temeljenog na zahtjevima međunarodne norme ISO 9001 i težiti nadilaženju razine tih zahtjeva.

Dužnost i obveza svih zaposlenih je prihvaćanje politike kvalitete kao trajnog načela u vlastitom djelovanju.

URED, VELEPRODAJA, SHOWROOM
Ljudevita Gaja 62A
HR-10430 Samobor
Croatia
MALOPRODAJA
Ljudevita Gaja 62A
HR-10430 Samobor
Croatia
TELEFON
+385 (0)1 / 5806 341
FAX
+385 (0)1 / 5806 342
E-MAIL