Politika privatnosti

POLICA O PRIVATNOSTI PODATAKA

Super Ključ d.o.o., Ljudevita Gaja 62A, 10430 Samobor, OIB: 31729781260, ovom Policom o privatnosti podataka objašnjava kako se služi osobnim podatcima dobivenima putem online obrazaca na web stranicama ili newsletter listama, e-mail komunikacijom i ostalom poslovnom komunikacijom, iz formulara na seminarima i sponzoriranim događanjima, te od tvrtki kojima je Super Ključ ovlašteni zastupnik i povezanih društava.

Uvodne odredbe

Super Ključ poštuje vašu privatnost te se obvezuje na zaštitu vaših osobnih podataka. Prikupljanje i čuvanje podataka izvodi se u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.

Podaci pokriveni sustavom politike privatnosti

Podatci koje od vas možemo tražiti i koji su zaštićeni:

  • ime i prezime
  • adresa e-pošte
  • broj telefona
  • radno mjesto
  • ostali podaci koje navedete, a napomenete da želite da ostanu tajni.

U svako se doba možete odjaviti s naše mailing liste izričitom izjavom, nakon čega se Super Ključ neće koristiti vašim podacima u svrhu promocije, već isključivo u svoje interne svrhe, npr. procesuiranje ponuda i narudžbi te obradu podataka za statističke i poslovne izvještaje.

Svrha dobivenih podataka

Osobne podatke koje ste dobrovoljno unijeli putem naših kontakt obrazaca, e-mail poruka ili prijavom na newsletter listu, prikupljamo i obrađujemo radi održavanja kontakata s kupcima, oglašavanja i obrade narudžbi. Ukoliko je potrebno, podatke prosljeđujemo trećoj strani (tvrtkama kojima je Super Ključ ovlašteni zastupnik i povezanih društava). Međutim, vaše osobne podatke ne prodajemo trećima niti ih komercijaliziramo na bilo koji drugi način.

Svi podaci koje Super Ključ od vas dobije služe isključivo za:

  • što efikasniji odgovor na upit
  • pružanje tražene usluge
  • promociju naših usluga (newsletter) u slučaju da ste potvrdili da želite primati takav sadržaj
  • internu obradu podataka za statističke ili poslovne izvještaje

Super Ključ jamči da će se prikupljenim podacima koristiti samo u navedene svrhe. Ustupanjem svojih osobnih podataka kroz sve oblike komunikacije dajete svoju izričitu suglasnost da vam se Super Ključ može obratiti u navedene svrhe. U slučaju da ne želite da Super Ključ kontaktira s vama, dužni ste o tome izričito pisanim putem izvijestiti Super Ključ U svakom primljenom newsletteru imate mogućnost odjave s mailing liste.

Vrijeme trajanja politike privatnosti

U trenutku kada dostavite svoje podatke pristajete na to da s njima raspolažemo u prethodno navedene svrhe. Ukoliko želite primati Super Ključ newsletter, potrebno je potvrditi svoju prijavu na našu mailing listu. Trenutak ulaska predstavlja vaš izričit pristanak na kontakt. Zaštita je privatnosti vaših podataka trajna, a u svakom trenutku možete tražiti isključenje s naše mailing liste. Nakon toga se Super Ključ više neće koristiti vašim podacima osim za interne svrhe, npr. radi informatičke ili statističke obrade podataka.

Sadržaj politike privatnosti

Vašu adresu e-pošte i ostale podatke ne prodajemo, ne iznajmljujemo niti stavljamo trećim pravnim i fizičkim osobama izvan Super Ključ i povezanih društava na raspolaganje bez vašeg pristanka, jer je to protivno našoj politici o privatnosti. Super Ključ ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile, ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite vaših podataka, ali jamči da će pogreška biti otklonjena, ako je to moguće, čim prije.

Poveznice na druge internetske stranice

Super Ključ web stranice sadrže linkove na druge internetske stranice. Ove napomene o zaštiti podataka odnose se samo na naše internetske stranice. Molimo vas da uzmete u obzir odredbe o zaštiti osobnih podataka na povezanim stranicama. Za sadržaje trećih koji se preko linkova mogu koristiti i koji su posebno označeni, ne preuzimamo odgovornost niti su ti sadržaji naše vlasništvo. Za ilegalne, pogrešne ili nepotpune sadržaje te za štete koje nastanu korištenjem ili nekorištenjem informacija odgovoran je isključivo vlasnik internetske strane s kojom ste povezani.

Kolačići i internetske tehnologije

Super Ključ web stranice mogu koristiti „kolačiće“ i druge tehnologije koje nam olakšavaju isporučivanje sadržaja i oglašavanje ovisno o vašim područjima interesa, zahtjeva i/ili analiziranje karakteristika vaših posjeta. Kolačići se ne mogu upotrebljavati za otkrivanje vašeg osobnog identiteta. Kad pristupate našim web stranicama, ova informacija Super Ključ poslužiteljima identificira vaš pretraživač. Želite li u bilo kojem trenutku izbrisati ili onemogućiti kolačiće na svojem računalu, možete ažurirati postavke svojeg internetskog pretraživača.

Promjena podataka

U svakom nam se trenutku možete obratiti kako biste pregledali svoje osobne podatke, ažurirali ih, ispravili ili izbrisali. Do tog se trenutka u navedene svrhe koristimo vašim starim podacima.

Vaša suglasnost

Popunjavajući formulare na ovoj stranici jamčite da su informacije koje ste priložili točne, da ste poslovno sposobni i ovlašteni raspolagati danim informacijama te da ste u cijelosti suglasni da Super Ključ vaše podatke upotrebljava i prikuplja u skladu sa zakonom i uvjetima ove politike privatnosti.

Transparentnost

Ako odlučimo mijenjati svoju politiku privatnosti, promjene ćemo postaviti na ovu stranicu tako da možete neprestano imati uvid u njih. Imate li još pitanja o prikupljanju, obradi i korištenju vaših osobnih podataka, molimo vas da se obratite našem povjereniku za zaštitu podataka.

Autorstvo

Super Ključ d.o.o. zadržava sva autorska prava na korištenje fotografijama, prezentacijama, tekstom i ostalim objavljenim materijalom, u smislu pozitivnih zakonskih propisa u Republici Hrvatskoj. Fotografije, prezentacije, skripte, tekstovi i ostali materijal ne smiju se objavljivati, prodavati, javno ili privatno publicirati niti na bilo koji drugi način upotrebljavati bez suglasnosti Super Ključ. Svako nepridržavanje uvjeta iz prethodnih stavaka ovog članka povlači za sobom odgovornost i obvezu naknade štete.

Kontakt

Ako želite saznati više informacija o Super Ključ procesu skupljanja, obrade i korištenja podataka ili ih želite izmijeniti ili izbrisati, kontaktirajte marketing@superkljuc.hr

URED, VELEPRODAJA, SHOWROOM
Ljudevita Gaja 62A
HR-10430 Samobor
Croatia
MALOPRODAJA
Ljudevita Gaja 62A
HR-10430 Samobor
Croatia
TELEFON
+385 (0)1 / 5806 341
FAX
+385 (0)1 / 5806 342
E-MAIL