Kategorije proizvoda Brendovi Proizvodi prema namjeni
PROIZVOD PREMA NAMJENI / VRTIćI I šKOLE / BRAVE ZA KONTROLU PRISTUPA / E-PANIK BRAVE
VRTIćI I šKOLE
Pokaži izbornik
Brave za kontrolu pristupa / E-Panik brave

WILKA kontrola pristupa je kombinacija sigurnosti, zaštite, komfora i funkcionalnosti.

WILKA električne brave kombinacija su sigurnosti, udobnosti i funkcionalnosti. Osobito su prikladne za vrata koja se moraju posebno sigurnosno nadzirati i kontrolirati. Električna vanjska kvaka, koja se priključuje pomoću elektroničkog vanjskog otvora za trn kvake, omogućava elektroničku regulaciju i kontrolu ulazaka i izlazaka kakva se, primjerice, koristi u sustavima evakuacijskih vrata i modernim sustavima upravljanja zgradama. Vratima se može jednostavno rukovati pomoću zidnog čitača, tipkala za otvaranje vrata ili sustava kontrole ulazaka.

Inteligentan redoslijed zaključavanja jezička kvake, pomoćnog jezička kvake i zasuna ne dozvoljava nastupanje pogreške sustava, kao što je prijevremeno otvaranje zasuna prije ispravnog zatvaranja vrata. Sustav zatvaranja pomoću jezička kvake i zasuna namjerno je izostavljen kako bi se omogućilo zasebno djelovanje pojedinih dijelova zaključavanja, čime je zajamčena veća sigurnost.

Puni paket s paketom sigurnosnog nadzora omogućuje nadzor zasuna, klina cilindra brave i unutarnje kvake putem anti-panik otvora trna kvake. Trajanje funkcije nezaključavanja može se individualno podešavati. Ujedno se može kontrolirati i zvučni signal vanjskog otvora trna kvake. Nakon pravilne ugradnje, kontrolna dioda na čeonoj ploči signalizira spremnost sustava za rad.

Osnovni paket, bez paketa sigurnosnog nadzora, je u skladu s dimenzijama WILKA-inog modularnog sustava, pa se stoga bez problema može naknadno ugraditi u postojeća vrata. Pomoću električne vanjske kvake, koja se zatvara pomoću električnog vanjskog otvora trna kvake, omogućena je elektronička regulacija ulazaka.

Kod elemenata s dva krila mogu se koristiti brave pomoćnih krila modela 6000 i 7000.

Značajke

  • trn dužine 35 – 45 mm
  • za jednokrilna i dvokrilna vrata
  • fakultativna dodatna gornja brava
  • funkcija prisilnog zaključavanja C
  • odobreno u skladu s normama EN 179, EN 1125 i EN 14846

Puni paket

  • paket nadzora
  • individualno podesivo trajanje funkcije nezaključavanja*
  • zvučni signal koji se može uključiti i isključiti*
  • kontrolna dioda
  • moguća naknadna ugradnja u postojeće sustave upravljanja zgradama (fakultativno)

Za više informacija pogledajte priloženi katalog.

DOWNLOAD
Brave za kontrolu pristupa / E-Panik brave-1