Kategorije proizvoda Brendovi Proizvodi prema namjeni
PROIZVOD PREMA NAMJENI / VRTIćI I šKOLE / EASY - PROGRAMSKA RJEšENJA
VRTIćI I šKOLE
Pokaži izbornik
EASY - programska rješenja

Razvojem mikroelektronike elektronska se rješenja sve više koriste u poslovnim i privatnim objektima gdje zadovoljavaju visoke sigurnosne zahtjeve.
Elektronski sustavi dolaze u više upravljačkih opcija, od najjednostavnih kartica do složenih softvera za upravljanje i kontrolu. Ovisno o potrebama i zahtjevima svakog kupca, u ponudi su sustavi zaključavanja visoke kvalitete i sigurnosti.

easyNEXT

Svi elektronski mehanizmi mogu se koristiti bez upotrebe softvera.
Svakom se korisniku dodijeli kartica po nizu (kartica A, kartica B, kartica C itd).     
U slučaju gubitka određene kartice, korištenjem sljedeće u nizu automatski se poništava izgubljena.

easyCARD

Program je vrlo sličan prethodnom, uz razliku što se dodavanje/poništavanje novih korisnika vrši glavnom, tzv. programskom karticom koju posjeduje u pravilu samo jedna osoba koja i određuje korisnike.

easyBASIC

Elektronski mehanizmi koriste se uz upotrebu softvera koji predstavlja složenu matricu ključeva. U slučaju većih objekta i potrebe za složenijim raspodijelama ovlaštenja za pristup pojedinim prostorom, ovaj sustav predstavlja odlično rješenje.

e-LINK SISTEM

e-Link sistem sa softverskim upravljanjem pogodan je za velike korporacije s nekoliko tisuća korisnika. Složeni sustav omogućava preciznu on-line kontrolu dinamike kretanja korisnika.

EasyHOTEL

Program je namijenjen objektima poput hotela, hostela, rehabilitacijskih centara i ostalih ustanova gdje postoji potreba za čestom preraspodijelom vlasništva kartica zbog visoke frekvencije ljudi i njihove dinamike kretanja.

Za više informacija pogledajte generalni katalog.

DOWNLOAD
EASY - programska rješenja-1 EASY - programska rješenja-2