Kategorije proizvoda Brendovi Proizvodi prema namjeni
VRSTE PROIZVODA / SIMON / ELEKTRIčNE BRAVE / ELEKTRIčNE BRAVE ZA PROZORE
SIMON
Električne brave za prozore

Električne brave za prozore igraju glavnu ulogu u automatizaciji prozora i zaštiti od požara. SIMON PROtec Systems nudi električnu hardversku tehnologiju u ovom području. Naše električno dodatno zaključavanje ZVE-UNI-I / A potpuno je novo. Ovo električno dodatno zaključavanje koristi se za pričvršćivanje velikih i širokih listova s ​​dodatnom točkom zaključavanja. Moguća je kombinacija sa svim električnim pogonima koji imaju F-kontakt ili potencijalni kontakt u zatvorenom položaju. Posebnost: Priključni vod može biti iznutra (-I) i izvana (-A). To daje veću fleksibilnost tijekom instalacije.

Naše dodatno zaključavanje ZV-ELIMATIC može se koristiti na unutarnjim ili vanjskim otvorima, kao i na DIN lijevom ili desnom krilu. Upravlja se zajedno s elektromehaničkim pogonom iz našeg asortimana. Moguća je upotreba u ventilacijskim i RWA područjima. Budući da ZV-ELIMATIC ima samo malu ukupnu visinu (43 mm), zauzima malo prostora na krilu s gotovo neograničenim kutom otvaranja.

Dizajnirali smo elektromehanički pogon zaključavanja ZVE-LOCK za upravljanje trakom za zaključavanje prozora. Ovaj pogon samostalno kontrolira naredni pogon za otvaranje i može se integrirati ili pričvrstiti. Može se koristiti na krilima koja se otvaraju prema unutra ili prema van, ali i na DIN lijevom ili DIN desnom krilu, kao i na RWA i ventilacijskom području.

 

Električne brave za prozore-1 Električne brave za prozore-2 Električne brave za prozore-3