Kategorije proizvoda Brendovi Proizvodi prema namjeni
VRSTE PROIZVODA / SIMON / UPRAVLJAčKE JEDINICE / MODULARNE UPRAVLJAčKE JEDINICE
SIMON
Modularne upravljačke jedinice

Modularna upravljačka ploča M-SHEV (modularna ventilacija dima i toplinskog ispuha) električni je upravljački uređaj za rad SHEV-a i ventilacije s BUS tehnologijom za spajanje jedinica za otvaranje s električnim pogonom. Upravljačka jedinica M-SHEV isporučuje se u kućištu od čeličnog lima i sadrži napajanje, napajanje u slučaju nužde i cjelokupnu upravljačku i regulacijsku elektroniku za rad 24 V DC aktuatora za otvore zgrada, npr. Prozore i zaklopke za odvod dima. Modularna upravljačka ploča M-SHEV upravlja pogonima i u slučaju požara i za svakodnevnu ventilaciju. U slučaju nestanka struje, napajanje u nuždi osigurava rad sustava SHEV najmanje 72 sata. Modularna upravljačka ploča M-SHEV pruža sve potrebne priključke za uređaje za otpuštanje (ručna upravljačka jedinica, detektor dima, požarni alarmni sustav). U Dodatku, mogu se povezati odgovarajuće komponente za svakodnevnu ventilaciju, npr. detektori vjetra / kiše i gumbi za odzračivanje. Funkcija ventilacije istovremeno je i dnevna provjera rada sustava SHEV, a modularna upravljačka ploča M-SHEVCE certificirano prema EN 12101-10.

Upravljačka ploča za ventilaciju M-VENT modularna je električna upravljačka jedinica za rad ventilacije s BUS tehnologijom. Omogućuje spajanje jedinica za otvaranje s električnim pogonom u 24 V DC i 230 V AC. Odgovarajuće ventilacijske skupine mogu se fleksibilno dizajnirati i kontrolirati.

Za M-SHEV i M-VENT svi moduli imaju "ravni" dizajn koji olakšava ugradnju. Svaki modul ima istu veličinu. Za napajanje, pojedini moduli povezani su na centralno napajanje od 24 V istosmjerne struje i povezani na unutarnju sabirnicu mrežnim kabelom s utikačem RJ45. Svaki modul ima različite LED zaslone za alarm, OK i kvarove. Korištenje softvera za parametriranje SimonLink, moduli se mogu pojedinačno imenovati (npr. Dvorana 1, Dvorana 2, ...) i prepoznati pritiskom na tipku putem optičkog zaslona.

Modularne upravljačke jedinice-1 Modularne upravljačke jedinice-2 Modularne upravljačke jedinice-3