Kategorije proizvoda Brendovi Proizvodi prema namjeni
VRSTE PROIZVODA / SUPERKLJUČ / DIGITALNA KONTROLA PRISTUPA / SKCP1000 - PRISTUP NA DALJINU
SUPERKLJUČ
SKCP1000 - pristup na daljinu

Sustavi upravljanja pristupima na daljinu

Bez obzira iznajmljujete li apartmane, vodite poduzeće ili imate veliku obitelj, više ne morate brinuti gdje i kako ostaviti ključ. Autonomni, programirani sustavi zaključavanja na daljinu, omogućuju potpunu kontrolu pristupa i jednostavno upravljanje. Takvi sustavi omogućuju da svojim gostima pošaljete šifru za ulaz i ograničite njezino trajanje na vrijeme njihovog boravka. Sustavom se može upravljati na daljinu, bez dolaska na lokaciju što ga čini iznimno široko primjenjivim jer omogućuje povezivanje kontrole pristupa, evidenciju ulaska-izlaska te višekratne ili jednokratne zaporke.  

Neka vaša vrata budu otvorena, ali samo kada vi to želite.

Programiranje
Cjelokupno programiranje, uređivanje i brisanje korisnika odvija se u čitaču. Možete koristiti više sustava s istim PIN-ovima, transponderima itd., a možete i povezati svoju kontrolu pristupa sa svojim alarmnim sustavom. Ako vam treba nekoliko čitača s istim informacijama o programu, trebate programirati samo jednog, a zatim ih prenijeti ostalim čitačima.

Protokoli
Ako želite voditi evidenciju o tome tko je i kada imao pristup vašem prostoru, trebali biste koristiti naš LogBox. Ako želite imati uvid, jednostavno odvojite LogBox od čitača i spojite ga na svoje računalo na kojem pomoću softvera možete vidjeti posljednjih 10 000 pristupanja.

Otključavanje PIN-om
Riješite se ključeva, kartica i otvorite vrata osobnim PIN-om. Tipkovnica osjetljiva na dodir pruža vam maksimalnu udobnost i trajnost. Tipkovnica reagira na prijenos energije s prsta, bez trošenja, jer na mjestima pritiska nema pokretnih dijelova.
Osim osobnog PIN-a možete koristiti 24-satne ili jednokratne kodove ako vam je potreban pristup na kraće vrijeme.

Proximity / DESfire
Pomoću nove tehnologije beskontaktnog prijenosa možete koristiti jednu karticu za više namjena. Proximity kartica ima mogućnost pohrane složenih podataka poput prava pristupa, licenci i certifikata, a možete je koristiti čak i u svrhe plaćanja.

SKCP1000 značajke:

  • PIN kodovi i Proximity
  • DxŠxD: 130x50x8 mm
  • Stupanj zaštite IP67 za unutarnju i vanjsku upotrebu
  • Instalacija Sam svoj majstor
  • Pristup bez dolaska na lokaciju
  • evidencija ulaska/izlaska

Primjena:

  • vikendice za najam
  • ulaz za kuće i stanove
  • ulaz u poslovne prostorije
  • nekretnine za najam bez dolaska na lokaciju
DOWNLOAD