Kategorije proizvoda Brendovi Proizvodi prema namjeni
VRSTE PROIZVODA / ATHMER / SAMOSPUšTAJUćE BRTVE / SVESTRANA BRTVA ZA KLIZNA VRATA UNIVERZAL M-12
ATHMER
Svestrana brtva za klizna vrata Univerzal M-12

Klizna vrata i dalje su snažan trend u stambenom i poslovnom sektoru. Sa provjerenim sustavom brtvljenja Athmer VHH klizna vrata od drveta i metala godinama će ostati zaštićena od propuha, buke i dima. Staklena klizna vrata se zbog različitih spojeva i razmaka od zidova, kao i prozirnosti, smatrali su se nebrtvivim.

Uz svestrano brtvljenje Universal M-12 sustav, klizna vrata od drveta, metala i stakla do dimenzija 2.000 x 3.000 mm mogu se brtviti s četiri strane bez utjecaja na izgled. U tu svrhu se brtveni sustav montira na površinu vrata i zida na način da ga pri zatvaranju prekrivaju zid i nadvoj. Ostaje vidljiva samo donja razina brtvljenja, ali je skrivena ukrasnom aluminijskom pločom. Sustav je stoga prikladan i za naknadnu ugradnju.

Učinkovito brtvi klizna staklena klizna vrata.

Zahtjevi tržišta značajno su porasli posljednjih godina. Danas bi klizna staklena vrata također trebala štititi od zvukova, propuha i dima – naravno bez kompromisa u pogledu izgleda. Naš četverostrani univerzalni sustav brtvljenja za klizna vrata ispunjava ove zahtjeve. Budući da se sustav može koristiti na razne načine i prikladan je za sve uobičajene hardverske sustave, smanjen je i napor planiranja i instalacije, što zauzvrat štedi vrijeme, a time i troškove.

Prednosti

  • učinkovito brtvljenje protiv buke, dima, propuha i mirisa
  • sprječava zveckanje vrata kada su izložena usisu i pritisku
  • Neovisna o debljini vrata zbog montaže na površinu krila vrata
  • Može se kombinirati s mnogim uobičajenim okovom za klizna vrata
  • najniže sile otvaranja zbog optimalno usklađenih magnetskih brtvenih profila
  • interno ispitivanje dugotrajne funkcije prema DIN EN 1527, klasa 6 (> 200.000 ciklusa)

Individualno planiranje vašeg sustava brtvljenja

Zainteresirani ste za kompletan sustav brtvljenja za staklena ili drvena klizna vrata? Za individualno planiranje potreban nam je horizontalni i vertikalni presjek vrata kao CAD datoteka postavljena u .dxf ili .dwg formatu. Rado ćemo Vam pomoći.

DOWNLOAD
Svestrana brtva za klizna vrata Univerzal M-12-1 Svestrana brtva za klizna vrata Univerzal M-12-2