Maloprodaja
Izrada ključeva
Zahvaljujući vrhunskoj opremi koju koristimo, u roku od nekoliko minuta izrađujemo ključeve za vrata stanova, kuća, automobila i ključeve za ostala prijevozna sredstva, tj. sve vrste ključeva za sve sisteme zaključavanja, uključujući daljinske ključeve i slične moderne sisteme. Možemo izraditi ključ prema bravi ukoliko ne postoji niti jedan primjerak pripadajućeg ključa. Također, izrađujemo i modifikacije cilindričnih brava prema ključu.
izrada ključeva 1 izrada ključeva 2 izrada ključeva 3
Hitne bravarske intervencije
Hitne bravarske intervencije uključuju: otvaranje zaključanih, zaglavljenih i/ili zalupljenih vrata automobila, metalnih i alu, PVC, drvenih i ostalih vrata, popravak ili zamjena cilindra brava i stale opreme za vrata, popravci nakon provale, ostale usluge bravara.
Izrada pečata
Naša ponuda uključuje pečate i štambilje raznih oblika i veličina – kvadratne, pravokutne, okrugle, ovalne. Također, izrađujemo i pečate s datumima, za numeriranje i sve ostale namjene. Možete izabrati iz široke ponude držača te ostale opreme poput jastučića, tinti, etuia i ostalog pribora. Za izradu štambilje tvrtke trebaju donijeti na uvid rješenje o registraciji tvrtke, a obrtnici trebaju donijeti obrtnicu na uvid. Za detalje o podatcima ili izradu rješenja štambilje, možete nam se obratiti u svakom trenutku.
izrada pečata 1 izrada pečata 2 izrada pečata 3
Lasersko i CNC graviranje
Nudimo uslugu graviranja pločica s imenima za ulazna vrata, ploča s imenima tvrtki, informativnih ploča, oznaka prostorija, privjesaka za hotelske ključeve, bedževe, kućne brojeve i slično. Izrađujemo gravure (slova, tekst, crteže) na različitim materijalima kao što su pleksiglas, staklo, drvo, guma, koža, karton i sl. U najkraćem roku izrađujemo gravure na staklenim čašama, pljoskama i raznim drugim predmetima namijenjenima poklanjanju i sl.
lasersko i CNC graviranje 1 lasersko i CNC graviranje 2 lasersko i CNC graviranje 3
URED, VELEPRODAJA, SHOWROOM
Ljudevita Gaja 62A
HR-10430 Samobor
Croatia
MALOPRODAJA
Ljudevita Gaja 62A
HR-10430 Samobor
Croatia
TELEFON
+385 (0)1 / 5806 341
FAX
+385 (0)1 / 5806 342
E-MAIL