Kategorije proizvoda Brendovi Proizvodi prema namjeni
VRSTE PROIZVODA / WILKA / BRAVE / BRAVE ZA METALNA I ALU VRATA
Pokaži izbornik

Brave za metalna i ALU vrata

Wilka brave predstavljaju vrhunac njemačke izrade i inženjeringa, a sklapane su u Super Ključu koristeći originalne Wilkine komponente. Specifično dizajnirane za vrata s metalnim ili ALU okvirom, ove brave su opremljene za profilne cilindre te dolaze s pocinčanim kućištem koje osigurava dugotrajnost i otpornost na koroziju.

Svaka Wilka brava ima jednodijelnu četvrtku kvake i omogućuje djelovanje ključa na zasun s jednim okretom ključa. Kućište brave je robustno zatvoreno i na gornjem i na donjem dijelu, što pruža dodatnu sigurnost i integritet. Osim toga, sve naše brave su certificirane prema EN 12209, što garantira usklađenost s najstrožim europskim standardima sigurnosti.

Prihvatnici za brave su također dostupni u našoj ponudi, izrađeni od matiranog nehrđajućeg čelika, prilagođeni da točno odgovaraju različitim tipovima naših brava, što osigurava savršenu kompatibilnost i funkcionalnost.

Wilka nudi širok spektar brava, prilagođenih različitim potrebama i aplikacijama:

  • Osnovna ugradbena brava – dolazi s jezičkom i zasunom, idealna za opću upotrebu.
  • Ugradbena brava s jezičkom – omogućava sigurno zatvaranje.
  • Ugradbena brava sa zasunom – povećana zaštita protiv nasilnog otvaranja.
  • Ugradbena brava s rolo jezičkom – omogućuje glatko i tiho zatvaranje.
  • Ugradbena brava s klinom – specijalizirana za klizna vrata, osigurava čvrsto zatvaranje.
  • Ugradbena brava - Reno – specijalizirana za renoviranje i modernizaciju starih vrata.

Bilo da se radi o novogradnji ili renoviranju, Wilka nudi rješenje koje osigurava optimalnu funkcionalnost i sigurnost, uz očuvanje estetike i izdržljivosti. Naša posvećenost kvaliteti i inovacijama čini Wilka brave pouzdanim izborom za sve vrste objekata.

DOWNLOAD