NOVOSTI / COMFORT-PLAN®- SET BEZ PRAGA

Comfort-Plan®- set bez praga

Udobno i sigurno rješenje za drvena i drveno-aluminijska vrata u privatnoj i poslovnoj upotrebi: Set bez praga Comfort-Plan® od Athmera štiti starije i osobe s invaliditetom od padova svojom minimalnom visinom praga.

Zahvaljujući izvrsnim svojstvima brtvljenja, pomaže u uštedi energije, tako da je set prikladan za pasivne kuće. Istovremeno zadovoljava visoke zahtjeve za udobnost i estetiku. Comfort-Plan® je prikladan i za novogradnju i za ugradnju u postojećim zgradama - posebno za javna ulazna vrata, stambeni prostor prilagođen starijima i osobama s invaliditetom, kao i za sve objekte za koje je pristupačnost nužna. U privatnoj upotrebi, set je prihvatljiv za poticanje.

Način rada

Set Comfort-Plan® sastoji se od automatski aktivirane brtve za vrata i prave nulte prepreke, koja je dostupna u dvije širine ovisno o debljini vrata. Da bi se njegova energetska učinkovitost i brtvljenje dodatno optimizirali, set se može kombinirati s profili za izolaciju ispod gradnje i rješenjima za odvodnju. Brtva se aktivira čak i pri niskim silama, spušta se ravnomjerno i optimalno prilagođava postojećoj razini.

Pogledajte više na Comfort plan

URED, VELEPRODAJA, SHOWROOM
Ljudevita Gaja 62A
HR-10430 Samobor
Croatia
MALOPRODAJA
Ljudevita Gaja 62A
HR-10430 Samobor
Croatia
TELEFON
+385 (0)1 / 5806 341
FAX
+385 (0)1 / 5806 342
E-MAIL
WILKA
Erich Dieckmann GmbH
SCHWARTE
ATHMER
BaSys
DICTATOR
GfA-Dichtungen
SUPERKLJUČ
Beyer & Müller
Burg Wächter