Kategorije proizvoda Brendovi Proizvodi prema namjeni
VRSTE PROIZVODA / DICTATOR / PAMETNA RJEšENJA / BRAVA ZA KIRURšKU OPREMU U KOMBINACIJI S DRUGOM RUTOM ZA IZLAZ
DICTATOR
Brava za kiruršku opremu u kombinaciji s drugom rutom za izlaz

Klinika Zaklade za rehabilitaciju SRH u Oberndorfu nedavno je u potpunosti obnovljena, uključujući modernizaciju i izgradnju potpuno nove operacijske dvorane prema najvišim standardima higijene i sterilnosti. Brava za zaključavanje u operacijskoj sali klinike osigurava sterilne instrumente i osigurava drugu rutu za izlaz u hitnim slučajevima. Važnost odvajanja sterilnog od nečistog, postala je još više očita tijekom korona-krize.

Brava za kirurške materijale i instrumenate izrađena je kao ormar s nepropusnim vratima i s dva potpuno odvojena dijela – za čisti i za nečisti materijal. Nečisti materijal uklanja se iz hodnika izvan operacijske dvorane, ali se to ne može učiniti ako su vrata ormara u operacijskoj sobi otvorena. Prije nego što se vrata mogu otvoriti, pomoću terminala za zaključavanje, potrebno je unijeti ispravan kod pomoću tipkovnice za kontrolu pristupa. Upravljanje zaključavanjem omogućuje DICTATOR-ov fleksibilan sustav kontrole zaključavanja koji je moguće nadograditi i prilagoditi trenutačnim zahtjevima.

Brava za kiruršku opremu u kombinaciji s drugom rutom za izlaz-1 Brava za kiruršku opremu u kombinaciji s drugom rutom za izlaz-2 Brava za kiruršku opremu u kombinaciji s drugom rutom za izlaz-3 Brava za kiruršku opremu u kombinaciji s drugom rutom za izlaz-4