Kategorije proizvoda Brendovi Proizvodi prema namjeni
PROIZVOD PREMA NAMJENI / VRTIćI I šKOLE / ELEKTRONSKI CILINDAR
VRTIćI I šKOLE
Pokaži izbornik
Elektronski cilindar

Razvojem mikroelektronike elektronska se rješenja sve više koriste u poslovnim i privatnim objektima gdje zadovoljavaju visoke zahtjeve po pitanju sigurnosti. Elektronski sustavi dolaze u više upravljačkih opcija, od najjednostavnih kartica do složenih softvera za upravljanje i kontrolu. Ovisno o potrebama i zahtjevima svakog kupca, nudimo sustav zaključavanja visoke kvalitete i sigurnosti.

Vrata su jednostavno osigurana s cilindrom na elektroničko zaključavanje. U ovom slučaju, cilindar preuzima ulogu cilindra na mehaničko zaključavanje. Vrata mogu biti zaključana ili otključana nakon što verificirate autorizaciju okretanjem gumba.

Zahvaljujući modularnosti elektronskog cilindra, debljina vrata nije bitna jer je moguće produljivati i skraćivati cilindar i nakon kupnje. Zamjenom starih vrata za nova, postojeći elektronski cilindar dobiva novu dimenziju prema potrebi. Jedinstvenost na tržištu je IP67 zaštita, što znači cilindar će raditi iako pliva u vodi.

Nudimo različite modele elektronskog cilindra i softverska rješenja prema potrebama kupaca, za velike i male tvrtke, hotele i privatne subjekte.Za više informacija pogledajte priložene kataloge.

DOWNLOAD
Elektronski cilindar-1 Elektronski cilindar-2 Elektronski cilindar-3 Elektronski cilindar-4